Snöläger i Idre fjäll

Hej!

Jag har nu i lite mer än en vecka befunnit mig i Idre fjäll på läger. Det har bjudits på solsken, minusgrader och SNÖ! Under de senaste dagarna har det snöat mycket så flera av de längre spåren är nu öppna. Det har varit superfint att kunna åka ut på längre turer under de längre lugnare passen. Detta lägret började som vanligt med ganska mycket träning och hård, men som nu de senaste dagarna har blivit lugnare och lite kortare inför de kommande racen som vi ska köra. På söndag kör vi en single-mixstafett och på måndag en sprint. Det ska bli kul att få racea lite på snö, det som man längtar efter under hela träningsåret 😀

På tisdag avslutas lägret med ett längre klassiskt pass. Sedan bär det hem till Gräsmark i en vecka innan jag åker upp till Östersund och tränar lite inför OBS-tävlingarna som hålls där den 19-20/11. Det är alltså bar två veckor kvar tills tävlingspremiär och jag längtar! Ska bli kul att dra igång säsongen och se vad allt slit under året har givit 🙂

img_5967Taggade brudar

img_5980Idre fjäll bjuder på perfekta skidförhållanden

img_5987-2

img_5999Vi har också biffat till oss på gymmet

/Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *