Rullskidskytte-SM och tester

Så har även Augusti passerat. Det började med läger i Torsby och sedan blev det någon vecka med träning hemma innan jag åkte till Sollefteå för Rullskidskytte-SM som gick av stapeln förra helgen. För min del så blev det inte så lyckat på medaljfronten. Det blev en 6:e och en 8:e plats. Tävlingarna kan summeras med lördagens sprint: bra åkning och två bom. Söndagens distans: ok åkning och fem bom. För många bom för att ha något med medaljer att göra både på lördag och på söndag och skjutserierna tog för lång tid. Det är tufft att åka ikapp tiden man ger bort på vallen ute i spåret.. Men det blev riktigt bra träningspass där jag fick en bra värdemätare på att åkningen funkar bra och man får en liten check på vad man har att jobba med fram till säsongen. Det är nu bara ca två och en halv måndag kvar till säsongsöppningen i Östersund och jag ser verkligen fram emot att dra igång 😀 Men som sagt så är det först en del träning kvar där vi ska hinna med två Ruhpoldingläger och ett i Idre.

 Foto: Håkan Blidberg Rullskidskytte-SM Foto: Håkan Blidberg Rullskidskytte-SM Foto: Håkan Blidberg Rullskidskytte-SM

Efter SM åkte jag direkt till Östersund för styrketester och maxtester på rullbandet. Styrketestet gick bra och det blev personligt rekord i det mesta och tangering i resten. På rullbandet gick det också bra och det blev pers på 900m (maxtestet) och alla värden var lite bättre än tidigare. Det är alltid kul att få värdemätare på att man blir starkare och bättre och förhoppningsvis så gör det att man åker fortare i vinter 😀

 Kände av mina smalben under SM så fick hjälp med akupunktur när jag var i Östersund.

Om en vecka så drar vi till Ruhpolding så jag passar på att träna på hemmaplan i några dagar och till helgen är det Torsby-mârten så då får det bli en runda där och köpa mârtens-godis 🙂

 Bild från gårdagens mysiga cykeltur 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *