KeWab

I början på sommaren blev det klart att KeWab, som tidigare har sponsrat Team Torsby Skidakademi skulle fortsätta samarbete med mig personligen. Det är riktigt kul och det betyder mycket för mig att fortsätta samarbetet med ett så stort och välkänt värmländskt företag.

KeWab är ett entreprenadföretag som har sitt kontor i Karlstad men går att ses jobba lite överallt.

”Med över 50 år i branschen erbjuder KEWAB idag produkter och tjänster inom anläggning, transport, betong, bostad, elkraft och rental. Med flera affärsområden och varumärken inom bolaget är KEWAB en komplett och konkurrenskraftig helhetsleverantör.”

Läs mer om KeWab och deras tjänster och produkter på deras hemsida här.

 

Kewab är min huvudsponsor och kommer synas på dioptern på mitt gevär den kommande säsongen. Det är kul med företag som har ett så stort intresse för sport och sponsrar många idrottare/klubbar. Jag är väldigt tacksam över att jag är en av dem. 😀

Emma

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *