Hemresa

Jag befinner mig just nu på Arlanda och väntar på mitt flyg till Karlstad som går om någon timme.

Det har faktiskt varit en ganska så skön resdag för mig med sovmorgon, hotellfrukost, flyg till Stockholm, lunch och nu snart sista planet och sedan lite bil hem. Inte så mycket stress för min del. Skönt för en gång skull. Resan ner för 14 dagar sedan var riktigt stressigt där det blev lite armbågande i kön och en liten intervall för att hinna med flyget till Tyskland.

Det ska bli såååå skönt att komma och hem och sova i sin egen säng och bara få ha det lite ledigt och ingen träning i någon dag. Nästa vecka är det planerat ganska så lite och lätt träning för att vara redo för sista lägret innan allt drar i gång. Det är bara lite mer än en månad kvar till första tävlingen!! Det är inte annat än att man längtar.

De sista dagarna i Ruhpolding var det fint väder och race. Kul att få köra lite race och få luft ur lungorna lite. En sprint och en ”jaktstart” som inte riktigt var en masstart med individuell start eller en kort distans med skytte som en masstart.. Bra träning blev det i alla fall och det är kul att se att träningen har get resultat. 🙂

 Glada tjejer efter race Ute på kvällsjogg Vilodag i Traunstein

Sista träningsdagen drog vi ut på ett jättefint långpass på rullskidorna i strålande sol och värme. Sedan snabb packning och lunch för att åka till München för att se FC Bayern München spela mot SC Freiburg. 75 000 människor var det i publiken och det märktes. Bra tryck på läktaren och 5-0 till FC Bayern. Det var en kul upplevelse och bra avslutning på lägret.

 Allianz arena

 FC Bayern – SC Freiburg 5-0

 Den godaste pizzan jag någonsin har ätit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *