Ruhpolding del 2

Höst = Ruhpolding.

Jag befinner mig just nu i Ruhpolding. Under hösten så ska vi hinna med två läger här i Tyskland. Det första lägret är 10 dagar och det andra som är i oktober är 15 dagar. Alltså är det ganska mycket tid som ska spenderas här, men med ett bra gäng så flyter träningen och tiden på! 😀

Än så länge under detta septemberläger så har vi hunnit med en hel del. De första dagarna var det riktigt fint väder med sol och strax över 25 grader. Man var inte riktigt van värmen och det märktes på kroppen. Pulsen gick upp lite högre än vanligt även om kroppen kändes som vanligt. Vi fick ändå till många bra pass, med bland annat några intevallpass, några vändor uppför Kitzbühl, ett längre cykelpass m.m.

img_5718Starka brudar på gymmet

img_5725Grymt väder uppför Kitzbühl! Tur att vi skulle upp två gånger 😉

img_5734Kitzbühl på fm och sen träning på em med spänsthopp och skierg. Klara för hemfärd 19,50, då ser man ut så här.

img_5739Toppen av Winkelmoos

img_5741Vi hade besök av Linda från SOK som bjöd på lite efterrätt till middagen efter cykelpasset. Gott var det!

img_5745Killarna skulle köpa kyckling till middag. När det öppnade förpackningen så visade det sig vara kycklinghjärtan. Några lärde sig nog ett nytt ord på tyska…

img_5756Smörgås ala Johannes. Bröd, mango, fetaost, avokado och lax.

 

Dagen innan vilan började jag känna mig lite snorig och fick avbryta förmiddagspasset och hoppa över eftermiddagens pass. Dock behövdes det bara lite vila för att kroppen skulle bli bra igen och kunde börja träna lite smått bara någon dag senare. Det har varit riktigt tuffa dagar under lägret och kroppen har varit sliten. Kanske behövde kroppen bara en extra dag vila.

Imorgon är det redan sista träningsdagen på lägret och på schemat står ett tufft intervallpass. Kroppen kommer verkligen att grillas på Chiemgau-arena men det är bara att bita ihop sista dagen och kriga på med det man har. På eftermiddagen så blir det är ett roddpass med lite löpning.

Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *