Ruhpolding del 3 av 3

För sista gången i år (troligtvis) så befinner jag mig i Ruhpolding för årets sista barmarksläger.

Vädret har bjudit på en hel del regn men också riktigt fina dagar där man har kunnat träna i shorts och T-shirt. Trots vädret har vi tränat på riktigt bra den senaste en och en halv veckan och vi har idag vår sista vilodag innan de återstående träningsracen som ska köras. Vi avslutar lägret med att åka till München på lördag för att se FC Bayern München spela mot Freiburg. Det blir den första riktiga fotbollsmatch som jag går på så det blir kul. 😀

Från och med idag så har vi en kock från SOK på plats som ska laga maten åt oss. Vi har ännu bara hunnit äta frukost, men det lovar verkligen gott. Suveränt med lagad mat och att den är bra tillagad. Det förenklar vår vardag mycket och vi kan fokusera ännu mer på att göra träningen och återhämtningen så bra som möjligt.

 Skyttetävling direkt efter intervaller. Bäst att passa på att vila och sola när man kan. Foto: Lykke Tamm

 Jag och Hanna är taggade inför skyttetävlingen. Foto: Lykke Tamm

 Trots lite regn och rusk så är vi ändå glada 😀

 Som tur var så var det inte i ögat.

Finmiddag i Salzburg. Hur gott som helst och kul att ha på sig något annat än träningskläder och mjukisbyxor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *