Sista rycket innan säsongen

Nu är årets sista läger avklarat. Två veckor på snö i Idre med allt från storm, regn och soliga, nästan perfekta dagar. Tiden flög nästan förbi och det är nu nästan bara en vecka kvar till premiärtävlingarna i Östersund. Det ska bli kul att kicka igång säsongen och att få släppa upp träningen lite och få känslan av en pigg och fräsch kropp. Under hela året tränar vi mycket och hårt så stunderna när kroppen känns riktigt snabb är inte jättemånga. Man längtar alltid till tävlingssäsongen och snabba, fräscha ben. 🙂

Jag är nu hemma i Värmland, men åker upp till Östersund på måndag. De håller just nu på att lägga ut den sparade snön på spåren i Östersund och det ska bli kul att åka skidor på lite längre spår och göra de sista förberedelserna inför de kommande tävlingarna. 😀

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *