Social Camp

I måndags kom vi hem från Cypern och första lägret. Bra boende, bra mat, bra träningsmöjligheter och ett bra gäng. Stämningen var på topp!  Vi hann med mycket och bra träning. För mig blev det personligt rekord på en träningsvecka. Lägret bestod av långa fina cykelpass, rullskidsintervaller, cykelintervaller, löpning längs stranden och styrketräning. Tiden mellan passen spenderades ofta vid poolen, där det solades och badades. Vi tog till och med ett dopp i havet, då vi tyckte att det ingick när man var på ”semester”.  Sista dagen tyckte jag att det var viktigt att få till brännan så jag passade på att somna i solstolen och få mig en fin bränna. After sun har under veckan varit min bästa vän. 😉

IMG_4390

IMG_4484

IMG_4463

IMG_4421

IMG_4414

IMG_4409

Nu väntar några veckor på hemmaplan innan det bär av till Östersund i slutet av Maj för lite tester.

 

Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *