Ruhpolding del 1

Hej!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här.. Sen förra inlägget så har tiden spenderats för det mesta på hemma plan, men jag har också hunnit med en tur upp till Östersund för tester. Testet som gjordes var ett Vo2-maxtest skate på rullband. Jag har endast gjort detta testet en gång tidigare i Östersund och det var på hösten för ett och ett halv år sedan. Eftersom det förra testet var ett hösttest och att det testet som gjordes nu var ett vårtest så var det svårt att dra några väldiga slutsatser över om testerna var bättre eller sämre, men det blev i alla fall pers vilket alltid är något.

I Östersund passade vi också på att fira Johanna som fyllde 22 år när vi åkte upp. Ett mysigt kalas med grillat och tårta.

IMG_4552

IMG_4551

IMG_4568

Hämtade ut en ny fin cykel hos Egons Cykel i Östersund 😀

IMG_4563

Ett fint spänstpass i solen i Torsby med Johanna

IMG_4602

De flesta intervallpassen har spenderats i Hovfjället. Grym backe!

Sedan i söndagskväll så har jag befunnit mig i Ruhpolding på läger. De blev en annorlunda start på lägret på grund av att strejken på Arlanda gjorde så att de andras plan ner i Europa blev inställt och de fick resa ner på måndag morgon. Jag som flög i från Karlstad direkt till Frankfurt hade inga problem att ta mig ner enligt tidsplanen och kunde inkvartera mig på boendet kl 23 på söndag. Eftersom de andra kom först mitt på dagen på måndag så fick jag köra första passet ensam med bra uppbackning med tränare på plats. När de andra väl hade landat så var det bara för dem att byta om och slänga sig ut på intervaller. Det blev ett fint pass med både regn och sol om vartannat.

IMG_4646

Bild från måndagens löprunda efter styrkan.

// Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *