Le Grand Bornand m.m.

Hej!

Just nu befinner jag mig i Le Grand Bornand i Frankrike. Vi har hunnit med ett tufft A3+ -pass på förmiddagen i regn och styrka + löpning på eftermiddagen i sol. Det lilla vi har hunnit sett av byn är riktigt fint med fina vyer och långa backar.

IMG_4910Bild från löppasset

Imorgon blir det et tröskelpass 3:ans växel på fm och cykel A1 på em.

Det är ett tufft läger med hårda pass och många timmar. Det gäller att hålla humöret uppe och att hålla bra kvalité trots att man kom vara trött, men  det blir nog en bra vecka 🙂

Innan resan ner i Europa så har jag hunnit med att springa Borejoggen. Eftersom jag skulle ta det lugnt så blev det ingen jättebra tid, men det blev ett fint träningspass. Det är också alltid lika kul att se så mycket publik i Torsby 😀

IMG_4438Borejoggen 2016

Jag var även med Sandra Olsson och Ludwig Tärning och körde grymma intervaller i Tossebergsklätten. 2x klassiskt upp och 2x skate. Kul pass 🙂

IMG_4914

IMG_4911Glada efter Tossebergsintervaller

Den 2 Juli tävlade jag i Sunne på Inge Bråten Memorial. En sprinttävling i fristil. Jag har inte kört så många sprinttävlingar tidigare så jag har inte någon jättebra rutin. Jag kände av allergier tidigare i veckan innan tävlingen, men tyckte ändå att kroppen funkade ok. Det gick bättre än vad jag hade trott och kom 13:e i prologen och 3:a i mitt heat. Jag hade inte kört så många tuffa pass innan tävlingen så jag kan lova att det kändes i kroppen under loppet, men det var KUL! 😀

inge bråten

Under den senaste veckan har jag spenderat en del av tiden mellan passen på Stinas altan och övat på att dricka kaffe. Det var riktigt fint väder så det gick även att fint att jobba på brännan också. 😉

IMG_4818

I lördags bestämde jag och pappa att vi skulle åka och fiska. Bra gick det och det blev många fina fiskar varav en var riktigt stor (ca 4 kg) under premiärfisket i Haklamp. Viktigast av allt var att jag fick flest fiskar och förstås den största 😉

IMG_4865

 

Ha de

Emma

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *