Nytt samarbete :D

I början av Juli blev det officiellt med mitt nya samarbete med den lokala skogsentreprenören Nykvist Skogs AB. Företaget är lokaliserat i Gräsmark och erbjuder allt inom skogstjänster, så som skogsvård och avverkning. Detta samarbete sträcker sig över 3 år och har stor betydelse för mig både ekonomiskt och personligt för att det är ett företag från min hemort. Det är alltid kul att se och höra att folket hemma har koll och är intresserade för hur det går. 😀

IMG_4502Överlämning av check under Hembygdensdag i Gräsmark

Skidskytte är ingen billig sport så sponsorer är en viktig del i att allt ska gå så smidigt som möjligt och att man ska kunna lägga all sin energi på att göra träningen på bästa sätt inför vintern.

 

Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *