Le Grand Bornand

I måndags kom jag hem från årets fjärde läger som hölls i Le Grand Bornand, Frankrike. 6 dagar: 30 timmar träning och ca 10 000 höjdmeter. Långa dagar med mycket träning och i år även några skyttepass. Det var bra att få skjuta lite under veckan så det inte blev en hel vecka utan skytte. Det var en väldigt enkel vall där vi låg på en parkering och sköt ut mot en hage (inga kor var i skottlinjen!). Det funkade helt okej! Det behöver inte vara en stor och pampig vall för att kunna träna, utan det funkar fint så länge det finns en matta och några fallmål. Träningsmässigt blev det en del timmar på cykeln, backintervaller och några styrkepass m.m. Det var ett tufft läger där man på slutet av lägret var glad och nöjd över att man tog sig igenom veckan. Riktigt tur med vädret hade vi också då det var varmt och fint hela veckan och att det endast kom 2 regndroppar i början på ett pass. Kan ju också nämna att efter detta lägret och lägret där förra året så kan vi nu col de la Colombiére med förbundna ögon.

Tjejgänget med Johannes och Eric ute på tur

Kisspaus

Rullskidspass upp för col de la Colombiére

Skjutvallen

Annecysjön

Utsikt från hotellet i Le Grand Bornand

Nu närmast blir det träning på hemmaplan innan jag på onsdag reser på Blinkfestivalen i Sandnes för rullskidskyttetävlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *