Rullskidskytte-SM, Ruhpolding del 2

SM gick av stapeln i slutet av augusti. Ett längdrace på 5km, en sprint och en distans tävling. Jag hade varit sjuk lite innan SM så jag var lite osäker på hur kroppen skulle svara, men formen kändes ok och åkmässigt blev det tre stabila lopp. En 8:e med tight i listan blev resultatet på längdracet. På skidskyttetävlingarna blev det två tredjeplatser med ett riktigt bra skytte! 0-0 på sprinten, dock ett väldigt passivt skytte, men det satt. Under distansen tänkte jag att jag skulle försöka vara mer offensiv i skyttet. Jag låg på på skjuttiderna och det blev endast en bom och en ganska så bra skjuttid.

Resumén blir alltså två bronsmedaljer, ett ba skytte och en helt okej åkform. Det är alltid kul med medaljer och det ger en boost inför höstträningen. 🙂

 Foto: Per Danielsson Foto: Per Danielsson

Efter SM blev jag kvar i Östersund i två veckor innan vi reste på höstens första läger i Ruhpolding, som också är det första av två Ruhpoldingläger i höst. Det blev mycket träning och jag var ganska så trött när jag reste till Ruhpolding. På första kvällsmötet gick Wolfgang som vanligt igenom lägret och avslutade till sist med att säga att det var viktigt att vi hade en bra anda och höll humöret upp genom lägret, ”because this camp will be hard”. Det var inte precis det man ville höra när man redan var trött när man började lägret, men tillsammans så lyckades vi ta oss igenom hela lägret och det på ett bra sätt. Jag kan dock lova att det var stunder då vi har varit riktigt trötta och man knappt visste hur man skulle ta sig igenom dagen, men som sagt så klarade vi av det.

Efter hemresan blev det några efterlängtade vilodagar och imorgon drar jag igång träningen igen med en normal träningsvecka. Om en vecka sitter jag på planet ner till Ruhpolding igen för årets sista barmarksläger. 🙂

Bilder från lägret i Ruhpolding 🙂

 Nöjda och glada efter ett tröskelpass som blev ett A3-pass Överlevt tuffa uppförsintervaller Fin långtur ute i solen Sista träningsdagen bjöd på fin utsikt.

Jag kan tipsa om att på hemmaplan, i Brandsbol, så är alldeles snart utegymmet klart och det är riktigt fint!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *