Oslo 2016

VM var en fantastisk upplevelse! Så mycket publik och en sådan stämning! Verkligen ett minne för livet!

För min egen del så blev det start i distansloppet. Skyttet blev 0-2-1-0, totalt tre bom. Det är ingen katastrof, men inte bra nog för att det ska bli någon framskjuten placering.. Åkningen var inte jättebra, men ändå okej. Med tanke på att jag i fjol tyckte att 15 km var riktigt tufft och att jag hade svårt att åka på hela vägen, så var detta ett mycket bättre lopp! Det blev en 56:e plats. Förra året i Holmenkolen sköt jag fyra nollor och kom på en 50:e plats så en 56:e plats med tre bom är ett fall framåt!

Efter VM så bar det hemåt. Även om det är jättekul att vara ute och resa och tävla så är det alltid skönt att få komma hem. Nu framöver blir det att träna inför SM som går av stapeln 1-3/4 i Sollefteå, men innan dess ska jag mäta mig med längdåkarna i 10 km fritt under Intersport-cup här i Torsby. Det ska bli riktigt kul att åka, men jag sätter inte upp några jättestora förväntningar. Det var ganska många år sedan jag körde en längdtävling och det ska bli jättekul! 😀

IMG_3881

IMG_3882

IMG_3869

Foto: Detlef Eckert

 

Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *