Säsongsstart och WC

Hej!

Nu var det ganska längesedan jag skrev här. Jag hoppas att jag ska kunna uppdatera oftare nu när jag tränar lite mindre under säsongen. 🙂

Efter sista lägret i Idre så åkte jag hem för en vecka med träning innan jag drog vidare till Östersund för de sista förberedelserna inför säsongsstarten. Träningen flöt på bra och jag tyckte att det skulle bli kul att få dra igång säsongen.

Säsongspremiären var en kortare distans på 10 km för oss tjejer. För min del så kändes kroppen pigg och fräsch, men jag hade tyvärr inte så bra skidor (vilket i princip aldrig händer). Skyttet blev 2-0-0-0 synd med de första två bommen men de avslutande tre nollorna gjorde att det ändå blev ett okej skytte. Trots att skidorna inte riktigt räckte till mot de flesta andra så blev det en 7:e plats (6:a av svenskorna).

Söndagens sprint blev en lite bättre historia med fullt skytte, okej åkning och okej skidor. Det resulterade i en 2:a plats, men en 1:a plats bland svenskorna. Kul!

img_6035

img_6037I och med detta så blev jag uttagen till Världscupen i Östersund! Jag är klar för distansen på onsdag 30/11 😀

img_6041I uppladdningen för tävlingar så blev det lite dataspel

img_6052Oboymys på Camp Södergren

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *