Snart snö

Så var det sista barmarkslägret för i år slut. Vi var återigen i Ruhpolding för tredje gången under denna träningssäsongen, som vanligt. I början på lägret var det en del regn och till och med lite snö på ett träningspass som vi körde uppför Winkelmoos alm. Sen blev det sol och värme och mer än halva lägret var det ca 20 grader och man kunde träna i shorts och T-shirt. Skönt att få förlänga sommaren lite 🙂

Denna vecka har vi haft vilovecka och har i princip kunnat göra det man velat. Tränat om man har velat det, vilat om man har velat det. Jag har försökt att vila en del då både kroppen och knoppen var trött efter nästan sex månader av hård och bra träning. Det har varit en sån där fix-vecka där man fixar allt som man inte har gjort än och sånt som måste vara klart innan vintern. Men imorgon drar jag igång igen med träningen och på Torsdag åker jag till Idre för årets sista läger som också går på snö 😀 vi blir där i 2.5 vecka som avslutas med de vanliga OBS-tävlingarna där ena dagen har SM-status (masstart). Det ska bli kul att komma ut och åka på snö. Jag har snurrat några varv i tunneln och det är alltid lika kul att få åka ute i naturen 🙂

Det börjar närma sig säsongen nu 😀

 

Här kommer lite bilder från lägret i Ruhpolding.

Alltid lika kul att se snö

Foto: Nicklas Olausson viktigt att fylla på med vätska i värmen.

3-rätters med tjejerna 🙂

På vilodagen tog vin oss en tur till minigolfbanan det var roligt och varmt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *